Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Яворівщині зловмисник заволодів грошима і телефоном жінки

Поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до пограбування мешканки Яворівщини. Про це повідомили 3 березня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, 2 березня близько 12.30, перебуваючи у будинку, розташованому в одному з сіл Яворівського району, зловмисник заволодів грошима у сумі 1700 гривень та мобільним телефоном. Це помітила господиня, яка намагалась перешкодити чоловіку, проте, йому вдалось втекти з награбованим.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, групи реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції. Протягом години оперативники встановили особу зловмисника, 35-річного мешканця Яворівського району та затримали його. Речові докази у затриманого вилучено.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває, зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ