Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті чоловіка підозрюють в розбещуванні дитини

У Берегівський відділ поліції надійшла заява від жительки району про розбещення односельцем її шестирічної онуки. Поліція розпочала за даним фактом розслідування, підозрюваного в скоєнні злочину затримано й взято під варту. Про це повідомили Гал-інфо у прес-службі Нацполіції.

Сьогодні, 16 серпня, в Берегівський відділ поліції звернулася із заявою пенсіонерка, жителька села Мужієво. Заявниця повідомила про те, що  односелець вчинив розпусні дії стосовно її 6-річної онучки.

Правоохоронці встановили, що 43-річний житель даного населеного пункту вчинив за місцем свого проживання розпусні дії відносно 6-річної дівчинки. 

Дана подія слідчими поліції Берегова внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За ознаками ст.156 ч.2 Кримінального кодексу України (Розбещення малолітньої особи) розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення  волі на строк від п'яти до восьми років.

Підозрюваного в скоєнні злочину стосовно малолітньої дівчинки затримано в порядку ст.208 КПК.  Відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, у Чехії українця засудили до 17,5 року ув’язнення за вбивство повії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ