Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті судитимуть декана за ДВНЗ «УжНУ» за одержання хабара

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно декана факультету здоров`я людини ДВНЗ «УжНУ», яку було затримано за одержання неправомірної вигоди 5 тис.грн, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, 8 липня працівниками прокуратури  області, спільно з працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області, було  викрито під час одержання хабара в розмірі 5 тис. грн. декана факультету здоров`я людини ДВНЗ «УжНУ» та її заступника, через яку декан і планувала отримати неправомірну вигоду.

За вказані кошти педагог обіцяла посприяти у невідрахуванні студента  з безоплатної форми навчання, через нескладання ним літньої заліково-екзаменаційної сесії.

Дії декана наразі кваліфіковано за ч. 2 ст.15 - ч. 1 за ст. 368 КК України – закінчений замах на одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе  за вчинення в інтересах третьої особи дій з використанням свого службового становища.
 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ