Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Закарпатті внаслідок паводка загинув 13-річний хлопчик

5 січня, приблизно о 21:30 до поліції Рахова надійшло повідомлення про зникнення 13-річного жителя селища Кобилецька Поляна на Закарпатті.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Відомо, що 24-річний чоловік разом з дитиною повертався з лісу додому підводою. Поліцейські з’ясували, що хлопчик пере тим упродовж 2-х днів проживав у будиночку лісника та допомагав сусідові заготовляти дрова на зиму. Разом вони і вирушили в фатальну поїздку. Під час перетину річки стрімкий потік води почав розбивати підводу і місцеві жителі опинилися у водоймі. 

Після цього 24-річний чоловік доплив до берега, а хлопчик зник у воді. Спершу чоловік намагався самотужки розшукати малолітнього, однак, коли пошуки не дали результатів, звернувся до лісника, який і повідомив про подію екстреним службам. 

Поліцейські разом з рятувальниками та небайдужими громадянами негайно розпочали пошуки дитини.

Так, учора, 7 січня, тіло хлопчика без ознак насильницької смерті виявили неподалік від берега річки, за 10 км від місця зникнення.

Наразі працівники поліції в рамках кримінального провадження встановлюють всі обставини смерті підлітка. Нагадаємо, в цей період в регіоні були сильні дощі та витік річкових вод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ