Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті юні хлопці побили пенсіонера та забрали в нього велосипед

1/2
На Закарпатті троє юних хлопців побили 60-річного пенсіонера та забрали в нього велосипед. Подія сталась 22 березня у Мукачеві. Місцеві поліцейські вже затримали грабіжників. Про це інформує відділ комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

Як з'ясувалось, чоловік ввечері повертався додому на велосипеді. По вул. Водній у Мукачеві його зупинили троє хлопців та почали вимагати від нього сигарети. Чоловік відмовив хлопцям. Ті, недовго думаючи, ударили чоловіка, відібрали велосипед і втекли.  

Постраждалий  не запам’ятав прикмети нападників, додав тільки, що їх було троє. В ході оперативно-розшукових заходів, патрульні поліцейські встановили та затримали грабіжників, один з яких  віз  схожий по опису велосипед. Хлопців було доставлено у Мукачівський  відділ поліції.

Грабіжниками виявилися троє хлопців, 16-ти, 17 -ти та 20-ти річні, усі мешканці Мукачева.  Хлопці так і не змогли пояснити свій вчинок.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України, грабіжники зізналися у скоєному. Крадений велосипед вилучено й повернуто власнику. Триває розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ