Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Закарпатті захмелілий священик збив трьох жінок

Вчора, 20 жовтня, близько 23:00 до Виноградівської поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Підвиноградів Закарпатської області. Водій автомобіля «Ауді» насмерть збив трьох пішоходів, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники поліції освідчили водія, який вчинив смертельне ДТП, на стан алкогольного сп’яніння та затримали винуватця. В крові підозрюваного було виявлено залишки алкоголю. На місце події прибули працівники спеціалізованого відділу слідчого управління та керівництво Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, експерти та працівники Виноградівського відділення поліції.

Вони встановили, що водій рухався в напрямку Виноградова і не впорався з керуванням. Тому він здійснив наїзд на трьох жінок-пішоходів, які йшли в попутному з автомобілем напрямку.

Винуватцем ДТП виявився 78-річний місцевий священнослужитель. Потерпілі – 63-річна, 76-річна та 51-річна місцеві мешканки від отриманих травм померли на місці.

Працівники поліції затримали винуватця аварії в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз слідчі проводять досудове розслідування та вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального Кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ