Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті затримали нелегала із В’єтнаму

Місцевий житель допоміг прикордонникам на Закарпатті затримати нелегала із В’єтнаму, - прес-служба Держприкордонслужби.

Неабиякою підмогою для охоронців державних рубежів є члени громадських формувань та жителі прикордонних районів.  Вже неодноразово    мешканці прикордонних населених пунктів допомагали прикордонним нарядам виявляти порушників державного кордону. 

От і сьогодні вночі місцевий житель села Новоселиця, що поблизу українсько-словацького кордону, саме повертався додому, коли його на околиці сусіднього села зупинив незнайомець азіатської зовнішності. Іноземець звернувся до водія з проханням за винагороду підвезти його до кордону зі Словаччиною. Проте, розуміючи дійсні наміри свого «пасажира», свідомий житель прикордоння привіз його не до державного рубежу, а у відділ прикордонної служби «Новоселиця». Далі «мандрівником» уже зайнялись прикордонники, які й з’ясували, що нелегал, зі слів громадянин В`єтнаму, дійсно мав намір порушити кордон, аби у пошуках кращої долі потрапити до Словаччини.

Наразі затриманого доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для встановлення особи та з’ясування обставин правопорушення. Після цього його справу буде передано до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ