Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті затримали вантажівку з незаконно вирубаною деревиною

Під час реалізації оперативної інформації військовослужбовці Західного регіонального управління та Чопського прикордонного загону виявили факт незаконної вирубки лісу поблизу кордону. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ДПСУ.
Фото: ДПСУ

Під час проведення спеціальних заходів прикордонники затримали на околиці села Гусне Великоберезнянського району вантажний автомобіль ʺГАЗ-66ʺ, завантажений кругляком деревини. У транспортному засобі перебували двоє чоловіків. На вимогу правоохоронців, вони не змогли пред’явити документи, що посвідчують їх особу. Також у них були відсутні документи на зрубану деревину. Під час перевірки правоохоронці встановили, що затримані є місцевими жителями.

На місце події прикордонники викликали співробітників Національної поліції. Після проведення відповідних процесуальних заходів автомобіль у супроводі оперативно-слідчої групи вибув до Великоберезнянського відділу Нацполіції для подальших слідчих дій.

За направленими прикордонниками  матеріалами відкрито кримінальне провадження за ст.246 ККУ ʺНезаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісуʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Харківщині затримали угруповання, яке займалось незаконною вирубкою дерев.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ