Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Жовківщині було здійснено збройний напад на приватний будинок

На Жовківщині було здійснено збройний напад на приватний будинок. Про це повідомив начальник Жовківського РВ Олександр Гостіщев.

21 січня о 14:05 поступило повідомлення про перестрілку в одному з сіл біля м.Жовкви. 

На місце події одразу виїхав найближчий екіпаж поліції, а також начальник Жовківського РВ Олександр Гостіщев з начальником кримінальної поліції Павликом.

"На місці з'ясовуємо, що злодій здійснив напад на приватний будинок і в цей час власник, колишній працівник міліції, повернувся додому. Нападник почав стріляти по ньому та його дружині, колишній міліціонер зробив декілька пострілів у відповідь, але порушник не зупинився та побіг в ліс, зробивши ще декілька пострілів в людей", - повідомив Олександр Гостіщев

Одразу було організовано пошук злочинця і завдяки оперативним діям через 20-30 хвилин нападника було затримано в лісі поблизу.

"Злодій затриманий в порядку ст.208 КПК України. Йому загрожує від 8 до 13 років. Раніше засуджений за розбій, звільнився в травні 2016 р. за "законом Савченко". Все, що він вкрав, вилучено. Зброя: газовий пістолет, "Наган" зразка 1846 р.зі спортивними набоями 7,62*38 з підвищеними балістичними властивостями", - додав начальник Жовківського РВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ