Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Терапія мандрами: військові відвідали королівське місто

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Для захисників та членів їх сімей організували мандрівку в межах проєкту «Терапія мандрами» разом із реабілітаційним центром «Галичина», що розташований в селищі Великий Любінь. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Цього разу помандрували до королівського міста Жовква та знакової святині Львівщини – Крехівського монастиря.

Учасники мали можливість зануритися в багату історію та архітектурну велич міста, відчути його неповторну атмосферу та збагатитись духовно.

Мандрівники відвідали Жовківський замок, історичну частину міста, сакральні споруди, зокрема костел святого Лаврентія, церкву Пресвятого Серця Христового та Жовківську синагогу. Опісля вирушили до місця паломництва – Крехівського монастиря святого Миколая.

«Сьогодні двадцята мандрівка в межах проєкту «Терапія мандрами», саме таку кількість заходів ми планували провести у цьому році. За цей час участь в проєкті взяло понад 700 захисників, захисниць та членів їх сімей. Проте бачимо, що запити від військових на емоційну та ментальну реабілітацію надходять і далі, тому проєкт буде продовжений на осінній сезон», – зазначає керівник управління туризму та курортів Тарас Лозинський.

До організації мандрівки долучились Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького та Крехівський монастир.

Усі мандрівки для захисників є безкоштовними і фінансуються в межах обласної цільової програми розвитку туризму. 

Нагадаємо «Терапія мандрами» – проєкт управління туризму та курортів Львівської ОВА, який передбачає організацію дозвілля та емоційне розвантаження для Захисників, Захисниць та членів їх сімей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ