Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Начальника сектору патрульної поліції Тернопільщини затримали на хабарі

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали начальника сектору реагування патрульної поліції одного з відділів ГУ Нацполіції у Тернопільській області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).
Фото ДБР Львівщини.

За попередньою інформацією, патрульний вимагав та одержав від громадянина 400 доларів США хабара за повернення вилученого раніше водійського посвідчення.

11 лютого 2020 року правоохоронця затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Неправомірна вигода виявлена та вилучена у повному обсязі.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання відносно нього запобіжного заходу та відсторонення поліцейського від посади.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Тернопільської області. Оперативний супровід – Тернопільське управління ДВБ Національної поліції України.

У разі доведення вини, затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно голову одного з райсудів Закарпаття викрили на хабарництві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ