Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Наркотичні камінці: на Сихові затримали закладчиків

Community policing в дії! Патрульні завдяки громадянам виявили ймовірних "закладчиків" наркотичних речовин. Про це 7 квітня повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
скрін

Вчора, близько 16-ї години, інспекторам 3 батальйону прийшов виклик на вулицю Антонича від громадян про невідомих осіб, які можуть бути безконтактними розповсюджувачами наркотичних речовин.

Правоохоронці викрили львів'ян на закладані психотропних речовин

На місці події вони зустріли заявників і двох молодих людей. Під час спілкування з 20-річним хлопцем та його 21-річною подругою поліцейські помітили, що вони сильно нервують, ухиляються від пояснень. Згодом, вони зізналися, що є так званими "закладчиками".

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції та співробітників Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області.

Молоді люди працювали на різні telegram-канали розповсюдження наркотичних речовин. Під час слідчо - розшукових дій, поліцейські виявили місця закладок. Згортки з ймовірно наркотичними речовинами були замасковані під камінці.

В присутності понятих, поліцейські вилучили 20 таких камінців. Затримані особи розбивали їх і в середині були сховані замотані в ізолюючу стрічку різних кольорів пакетики з речовинами невідомого походження.

Вдома у цих осіб виявили ще 48 пакунків “камінців“, 3 пакетики з білою кристалічною речовиною та 1 пакет з речовиною рослинного походження. Загалом, близько 60 грам речовини схожої на амфетамін, 3 таблетки схожі на ЛСД, 4 пакети схожих на МDМА , один пакет з невідомою речовиною рослинного походження. Усі вилучені речовини поліцейські направили на експертизу.

Тепер їм загрожує відповідальність за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту в великих розмірах) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ