Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нелегальних мігрантів та їх переправників затримали на кордоні

Фото Держприкордонслужби
Фото Держприкордонслужби
Фото Держприкордонслужби
Фото Держприкордонслужби
1/2
Чотирьох нелегальних мігрантів та їх ймовірних переправників затримали учора ввечері правоохоронці на околиці населеного пункту Вилок. Про це повідомили 30 вересня у прес-службі Держприкордонслужби.

У ході реалізації наявної оперативної інформації про можливе переміщення нелегальних мігрантів до сусідньої Угорщини, прикордонники відділу "Дяково" та співробітники оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону, спільно з працівниками Виноградівського відділу Нацполіції за 500 метрів до кордону зупинили автомобіль "Шкода". В авто окрім водія, громадянина України, перебувало ще п’ятеро осіб. Четверо громадян не мали при собі жодних документів, проте повідомили, що є громадянами Іраку, ще один виявився громадянином України. Іноземці, серед яких троє чоловіків та одна жінка, скориставшись допомогою наших співвітчизників, мали намір незаконно, поза пунктами пропуску, потрапити до сусідньої Угорщини.

Для складання протоколів про адмінправопорушення та проведення фільтраційних заходів усіх затриманих доставили до прикордонного підрозділу.

Про виявлення ознак злочину передбаченого ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України" направлено повідомлення до Національної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ