Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Ненажерливий чоловік, що вбив дружину і її батьків, сяде довічно

У четвер, 22 лютого, завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Київської області 32-річного чоловіка визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб з корисливих мотивів), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та призначено покарання у виді довічного позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Нагадаємо, у червні 2016 року, чоловік, зателефонувавши на спецлінію «102» повідомив, що знайшов мертвими свою дружину та її батьків-пенсіонерів. Проведеними невідкладними слідчо-оперативними заходами протягом доби було встановлено, що це вбивство здійснив саме цей чоловік.

За процесуального керівництва прокуратури Київщини зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Як з’ясувалося, чоловік, який офіційно ніде не працював, вирішив заволодіти майном своєї дружини – квартирою в м. Києві та будинком її бітьків у Київській області. Для цього зловмисник зберігав у себе зброю та патрони, а потім приїхавши до бітьків дружини в одне із сіл Києво-Святошинського району, вночі спочатку вистрелив в дружину, а потім в її батьків-пенсіонерів.

З метою уникнути покарання та зняти з себе підозри, зловмисник першим зателефонував  до поліції, щоб його не запідозрили у вчинених вбивствах.

Завдяки високопрофесійній роботі прокуратури Київської області резонансне та зухвале вбивство розкрито в найстисліші строки, а винуватець трагедії отримав максимальне покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ