Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Netflix відкрив регіональний офіс у Польщі, де входить й Україна

Cтрімінгова платформа Netflix відкрила у Варшаві представництво, яке працюватиме на Центральну та Східну Європу. Серед країн вказано й Україну.

Про це повідомило Суспільне. 

"Я рада повідомити, що пізніше цього року ми плануємо відкрити офіс Netflix у Центральній та Східній Європі у Варшаві, який функціонуватиме як центр для регіону. Офіс Netflix у Варшаві є природним наступним кроком для нас і допоможе побудувати довгострокову співпрацю в регіоні, а також поглибити існуючі зв’язки, створюючи нові можливості для творців і виробників контенту", – було вказано у заяві компанії ще у березні 2022 року.

Нагадаємо, що 1 березня Netflix відмовився від трансляції російських федеральних каналів. 6 березня призупинив роботу в Росії на знак протесту проти повномасштабного вторгнення РФ в Україну, а також сервіс видалив свій застосунок з App Store і Google Play. Наприкінці травня компанія остаточно покинула ринок РФ.

На даний час триває набір на посади у варшавському офісі, там шукають менеджера з маркетингу та менеджера соціального маркетингу. Серед вимог — необхідно вільно володіти як мінімум однією з цих мов: румунська, чеська, угорська, польська, а також й українська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ