Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нетверезий чоловік погрожував підірвати будинок у Львові

Нетверезий чоловік погрожував підірвати будинок у Львові, - головне управління Національної поліції у Львівській області.

Оглянувши будинок та прилеглу територію, ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили, особу «підривника» встановили.

У Галицький відділ поліції 20 липня о 21.10 надійшло повідомлення від оператора «гарячої лінії» міста Львова про те, що до них зателефонував невідомий чоловік та заявив, що він перебуває у квартирі одного з будинків по вулиці Глібова у Львові, має з собою чотири кілограми тротилу та збирається підірвати його.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Оглянувши будинок та прилеглу територію, ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Разом з тим, поліцейські встановили, що на «гарячу лінію» телефонував 35-річний львів’янин, котрий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. санкція статті передбачає покарання – від двох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ