Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нетверезий львів’янин облив бензином і підпалив будинок, де була жінка і діти

16 жовтня, близько 13.00, до поліції надійшло повідомлення від мешканки Львова про те, що її чоловік підпалив будинок на вулиці Темницьких, в якому вони проживають разом із двома малолітніми дітьми.
Фото: Поліція Львівської області

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

На місце події негайно виїхали співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 та рятувальники. Працівники ДСНС пожежу локалізували, внаслідок підпалу ніхто не постраждав.

Як встановили правоохоронці, 41-річний львів’янин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту з дружиною облив бензином і підпалив їхнє помешкання, після чого втік з місця події на автомобілі.

Отримавши орієнтування на транспортний засіб, співробітники Управління патрульної поліції невдовзі затримали втікача на вулиці Широкій та передали слідчим.

Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ