Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік через ревнощі вдарив знайомого ножем у живіт

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який поранив ножем односельчанина.

У Пустомитівський відділ поліції 5 червня надійшло повідомлення про те, що у селі Муроване місцевий мешканець отримав ножове поранення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, близько 21.45 в одному з будинків між 45-річним господарем та його знайомим-односельчанином, віком 43 роки, виник конфлікт через ревнощі, під час якого гість завдав власнику помешкання удару ножем у живіт. В подальшому медики діагностували у потерпілого, зокрема, "проникаючу різану рану черевної стінки".

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, слідчі клопотатимуть перед судом про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ