Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Обстріли території України. Ситуація за добу

російські окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення України. За минулу добу ворог атакував низку цивільних об’єктів у Одеській, Дніпропетровській, Херсонській, Харківській, Чернігівській, Сумській, Донецькій та Миколаївській областях. Про це повідомляє МВС.

Підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 105 виїздів на ліквідацію наслідків обстрілів окупантами населених пунктів та об’єктів інфраструктури, ліквідовано 9 пожеж, надано психологічну допомогу 75 особам. З початку повномасштабної війни здійснено 133 тис. 306 виїзд, ліквідовано 17 тис. 519 пожеж, врятовано 4 тис. 743 особи, надано психологічну допомогу 234 тис. 743 особам.

Одеська область

07:10 с. Андріївка Білгород-Дністровського району, ракетний удар, зруйновано порожню складську будівлю та ліквідовано пожежу складської будівлі з соломою (150 м кв) на території дослідного агрогосподарства. Постраждалих немає. Залучалося 11 осіб та 3 од. техніки, з них від ДСНС5 осіб та 1 од. техніки.

Дніпропетровська область

11:20 с. Добра Надія Нікопольського району, удар БпЛА, постраждало 2 особи (з них 1 дитина 2010 р.н.) та пошкоджено автомобіль.

12:15-16:30 м. Нікополь, обстріли, пошкоджено магазин, недіючу будівлю підприємства та 3 приватні будівлі. Постраждалих немає.

21:45 с. Межиріч Павлоградського району, падіння уламків БпЛА, пошкоджено 3 будівлі та ліквідовано пожежу причепу з сіном на території фермерського господарства. Постраждалих немає. Залучалося 12 осіб та 2 од. техніки ДСНС.

Фото: Дніпропетровська обласна рада
Фото: Дніпропетровська обласна рада
Фото: Дніпропетровська обласна рада
Фото: Дніпропетровська обласна рада
1/2

Херсонська область

11:40 м. Берислав, обстріл, постраждало 3 особи.

11:50 с. Ромашкове Херсонського району, обстріл, постраждала 1 особа, ліквідовано пожежу гаража та автомобіля на площі 20 м кв. Залучалося 6 осіб та 1 од. техніки ДСНС.

11:50 м. Херсон, обстріл, загинула 1 особа, ліквідовано пожежу гаража на площі 20 м кв. Постраждалих немає. Залучалося 9 осіб та 2 од. техніки ДСНС.

13:30 с. Тягинка Бериславського району, обстріл, пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає.

Фото: Херсонська обласна прокуратура
Фото: Херсонська обласна прокуратура
Фото: Херсонська обласна прокуратура
Фото: Херсонська обласна прокуратура
Фото: Херсонська обласна прокуратура
Фото: Херсонська обласна прокуратура
1/3

14:05-23:30 м. Херсон, обстріли, загинула 1 та постраждало 3 особи, ліквідовано пожежу на площі 50 м кв. Залучалося 6 осіб та 1 од. техніки ДСНС.

19:40 с. Зорівка Херсонського району, обстріл, ліквідовано пожежу автомобіля. Залучалося 6 осіб та 1 од. техніки ДСНС.

Харківська область

13:10 м. Купʼянськ, обстріл, пошкоджено приватний будинок.

14:55 с. Малий Бурлук Куп’янського району, авіаудар (КАБ), загинула 1 особа та постраждало 2 дитини (2010 та 2013 р.н.), пошкоджено 2 адмінбудівлі, 6 приватних будинків.

Фото: Харківська ОВА
Фото: Харківська ОВА
1/1

22:30 м. Чугуїв, ракетний удар (С-300), загинула 1 та постраждало 2 особи, частково зруйновано будівлю гімназії та будівлю ЗОШ. Залучалося 12 осіб та 2 од. техніки ДСНС.

Чернігівська область

13:20 с. Карповичі Новгород-Сіверського району, артобстріл, пошкоджено 2 приватні будівлі. Постраждалих немає.

Донецька область

14:50 с. Миколайпілля Краматорського району, обстріл, пошкоджено скління вікон будівлі ЗОШ та 9 приватних будинків.

Покровський район. Вночі Авдіївка зазнала кількох авіаударів, пошкоджено щонайменше 3 будинки. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка і Костянтинівка, в Очеретинській — Новоселівка Перша. Курахівську громади росіяни обстріляли з Ураганів.

Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 2 будинки у Колодязях, пошкоджено 3 будинки в Іванівці, обстріляні Торське і Зарічне. Під вогнем околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Званівській громаді потерпають Переїзне і Верхньокам'янське, у Соледарській — Роздолівка і Васюківка. У Сіверську пошкоджено будинок і 2 адмінбудівлі. У Часовоярській громаді пошкоджені 13 приватних будинків і багатоповерхівка. Ще 1 будинок пошкоджено у Торецьку.

Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 60 людей, у тому числі 9 дітей.

Фото: Донецька ОВА
Фото: Донецька ОВА
Фото: Донецька ОВА
Фото: Донецька ОВА
1/2

Сумська область

15:00 с. Олексіївка Сумського району, обстріл, пошкоджено будівлю їдальні на території агрофірми та приватний будинок. Постраждалих немає.

21:30 м. Суми, падіння уламків БпЛА, ліквідовано пожежу ангару та 2 автомобілів. Постраждалих немає. Залучалося 12 осіб та 3 од. техніки ДСНС.

Фото: ДСНС Сумської області
Фото: ДСНС Сумської області
Фото: ДСНС Сумської області
Фото: ДСНС Сумської області
1/2

Миколаївська область

23:30 м. Снігурівка Баштанського району, влучання БпЛА, пошкоджено 2 приватні ангари та майстерню. Постраждалих немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ