Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Обвал у київській багатоповерхівці: доля трьох осіб досі невідома

Як інформує 22 червня прес-служба ДСНС, станом на 13 годину 22 червня підрозділами ДСНС продовжуються роботи по розбиранню завалу на 4 поверсі. Проводиться розпилювання плит в зруйнованій квартирі на 4 поверсі для їх подальшого підняття краном.
Фото: ДСНС

У зв'язку із постійною загрозою обрушення конструкцій та обмеженим простором для роботи інженерної техніки рятувальники працюють вручну, із застосуванням колінчатих підйомників та підйомного крану.

Доля 2 осіб залишається невідомою.

З початку проведення робіт з під завалів вилучено тіла 3 осіб.

Вибух у житловому будинку Києва: травмовано 5 людей, знайдено трьох загиблих

Пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть здійснюватися до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою.

Координація робіт здійснюється Штабом з ліквідації НС Київської міської державної адміністрації.

Всього на місці події події працює 42 одиниці техніки та 211 чоловік, з них від ДСНС 19 од. техніки та 91 чол. особового складу в тому числі 1 кінологічний розрахунок.

Нагадаємо, 21 червня о 10:00 у Дарницькому районі по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, в десятиповерховому житловому будинку стався вибух попередньо газоповітряної суміші без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося руйнування п’ятого, шостого, сьомого та восьмого поверхів.

Вже через 10 хвилин після отримання сигналу підрозділи ДСНС приступили до пошуку і рятування людей: з під'їзду евакуювали 23 особи, з під завалу деблокували 3 особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ