Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Охоронець однієї з міськрад Львівщини підозрюється у заволодінні бюджетними коштами

На Самбірщині слідчі повідомили про підозру охоронцю міськради, причетному до незаконного заволодіння бюджетними коштами. Про це повідомили 10 листопада Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, у 2018 та 2019 роках підозрюваний, 39-річний мешканець Самбірщини, перебуваючи на посаді сторожа однієї з міських рад району, у шахрайський спосіб заволодів бюджетними коштами.

Протягом вказаного періоду зловмисник кілька разів перебував за кордоном у робочий час. Він умисно приховав ці відомості, що мали суттєве значення для нарахування та виплати йому заробітної плати.

9 листопада слідчі Самбірського відділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство), вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ