Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

Окупанти не дають працювати ремонтникам в Авдіївці

Близько 6-ї ранку російсько-окупаційні війська активізували обстріли позиції наших військових на околицях Авдіївки. У самому місті - спокійно. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Станом на 8:00 російська сторона в СЦКК все ще не надала письмових гарантій припинення вогню. Ми подали новий запит. Ремонтні бригади готові в будь-який момент вийти на ремонт ЛЕП.
Зранку розпочалось навчання у школах міста. відкриваються також дошкільні заклади", повідомив Жебрівський.

Нагадаємо, що учора російська сторона в СЦКК так і не надала письмових гарантій припинення вогню.

"Ремонтні бригади не вийшли на ліквідацію пориву ЛЕП. Так виглядає, що сьогодні окупанти вже й не нададуть письмових гарантій. Подібна ситуація у нас і з газопостачанням до Мар'їнки і Красногорівки, де ще у червні 2016 було відновлено газогін і залишилось лише підключити його до ГРС, яка знаходиться на тимчасово непідконтрольній території. Однак окупанти вже майже 9 місяців не нають дозволу на роботи з підключення газопостачання. Мар'їнка і Красногорівка і вже третю зиму залишаються без газопостачання", - написав учора, 26 лютого, Павло Жебрівський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ