Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олександр Хижняк став срібним призером Олімпіади-2020

Український боксер Олександр Хижняк поступився в бою за" золото " Олімпіади-20202 бразильцю Гіберту Соузі. Українець домінував весь бій, але в третьому раунді був нокаутований.
Олександр Хижняк

Про це інформує Суспільне.

На шляху до фіналу Хижняк почергово вибив суперників з Японії, Домініканської Республіки та Філіппін. У вирішальному бою за "золото" українець бився проти представника Бразилії, Еберта Койсенсана Соузу.

Це була не перша зустріч боксерів: вони двічі зустрічалися на турнірі в Болгарії (у 2019 та 2020 роках), двічі перемагав українець.

Третю перемогу над Соузою Хижняк міг здобути у найважливішому бою в своїй аматорській кар'єрі. Але це йому не вдалося.

У першому ж раунді український боксер пішов уперед і почав здобувати перевагу над Соузою. Українець майже не відпускав бразильця від канатів і наприкінці 3-хвилинки наніс кілька небезпечних ударів. Підсумок раунду - усі п'ять суддів віддали перемогу Хижнякові.

Другий раунд - і схожий сценарій. Хижняк продовжив тиснути на Соузу, бразилець намагався з усіх сил збити темп українця, але той одразу ж повертався до атак. Знову судді віддали перевагу Олександрові - українець гарантував собі перемогу за очкам, якщо б його не нокаутували.

Хижняк продовжив тиснути, але Соуза відбивався. Бразильцеві вдалося здобути перемоги - українець потрапив у нокаут і суддя достроково зупинив бій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ