Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ольгу Бенду, яка служила у 72 ОМБр, визнали найкрасивішою українською жінкою-воїном

Українська спільнота Бойовий бюлетень провела конкурс «Miss Military Fantasy», у якому інтернет-користувачі обрали найпривабливішу українку, яка захищає Україну. Його учасницями стали 124 українські амазонки, які захищають Україну. Про це повідомили на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

«Жінка-мати, жінка-любляча сестра, закохана дружина і жінка-воїн. Такими барвами сіяли обличчя наших бойових соратниць, котрі у лиху годину стали на захист України пліч о пліч з чоловіками при цьому не втративши жіночності, привабливості, чарівності і загадковості. Кожна з конкурсанток варта перемоги. Для тих, хто голосував за вас було не просто визначитися і це ви, наші красуні, побачили у сповнених теплом коментарях до ваших фотографій», - відзначили представники Бойового Бюлетня.

За результатами голосування, найбільшу кількість балів отримала старший солдат Ольга Бенда (Тарасевич) з Вінниці, яка проходить службу в Києво-Святошинському РВК. За неї свій голос віддали 16203 користувачі соцмережі Facebook, де й проводився конкурс.

«До поранення захоплювалася кулінарією, легкою атлетикою, волейболом. Після поранення з’явились нові захоплення – вишивка, плетіння бісером; також багато часу приділяю вихованню сина. Я дуже сподіваюсь, що з часом повернусь до спорту. Моя мрія - достойно представити Україну в наступних «Іграх нескорених» (Invictus Games). Моє гасло – «Ніколи не здавайся», - розповіла про себе переможниця конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ