Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Онлайн-трансляція, Усик - Беллью: бій за звання чемпіона світу

Сьогодні в Манчестері (Англія) проходить бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у важкій ваговій категорії, де українець Олександр Усик буде відстоювати свої пояси в бою з Тоні Беллью з Великобританії, - УНІАН.

На кону стоять титулу чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, WBO, IBF і популярного американського журналу The Ring. Українець є фаворитом бою на думку букмекерських контор. На його перемогу ставки приймаються з розрахунку 1,17 до 1, у той час як перемога Беллью оцінюється в 5,50 до 1, а на нічию дається коефіцієнт 29,00 до 1.

Ми продовжуємо стежити за всім, що стосується бою Усик-Беллью - головної спортивної події в світовому спорті сьогодні.

Поєдинок між Усиком і Беллью відбудеться в англійському місті Манчестер на одній з найбільших арен світу і Європи Manchester Arena, яка вміщує 21 тисячу глядачів. При цьому 20 тисяч квитків вже продані. Вартість квитків на бій Усик-Беллью коливається від 40 до 800 фунтів стерлінгів. Найдешевші були розкуплені за лічені години після старту продажів і зараз продаються на спеціалізованих сервісах перепродажів за завищеною в кілька разів ціною.

Оцінювати бій буде співвітчизник Беллью - Террі О'Коннор. В андеркарті поєдинку Усик-Беллью відбудеться бій українського боксера Дмитра Митрофанова з голландцем Джино Кантерсом.

Бій Усик - Беллью почнеться приблизно опівночі за Києвом. ТБ-трансляція - "Інтер".

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ