Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ООС: бойовики здійснили 14 обстрілів позицій українських військових

24 квітня бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Операції об’єднаних сил.

Військові повідомили, що бойовики (у смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід”) обстріляли шість разів українських військових: “з мінометів калібру 120 мм — біля населеного пункту Миколаївка; двічі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї — біля населених пунктів Авдіївка і Верхньоторецьке; двічі з великокаліберних кулеметів — поблизу населених пунктів Новогнатівка та Водяне; з стрілецької зброї — в районі міста Мар’їнка. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Північ“ противник вісім разів обстріляв позиції наших захисників: чотири рази з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм — біля населеного пункту Новозванівка; з мінометів калібру 120 мм — біля населеного пункту Троїцьке; двічі з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї — в районі населених пунктів Попасна і Шуми; з автоматичних станкових гранатометів, — поблизу населеного пункту Луганське”.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

“За даними розвідки, 24 квітня двох окупантів було знищено, ще трьох — поранено. Від початку поточної доби противник здійснив три обстріли позицій Об’єднаних сил у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Схід“: з гранатометів різних систем — поблизу населеного пункту Гнутове; двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі села Лебединське. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає”, — додали у прес-центрі ООС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ