Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Операція "Двоколісний транспорт": поліція Львівщини виявила понад 120 нетверезих водіїв

Від 27 червня до 10 липня на території Львова та області поліцейські проводили з водіями двоколісних транспортних засобів – мотоциклів, моторолерів, скутерів, велосипедів та самокатів - профілактичну роботу, а також виявляли порушників. Про це інформує поліція Львівської області

Протягом цього часу співробітники груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини притягнули до відповідальності близько 1000 порушників Правил дорожнього руху, які керували двоколісними транспортними засобами.

Так, поліцейські виявили 124 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп’яніння – стосовно них складено адмінпротоколи за ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Крім того, складено 314 адмінпротоколів за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) на водіїв, які керували двоколісним транспортним засобом без права керування таким засобом, 87 – на водіїв, які керували без посвідчення водія чи реєстраційного документу, та 12 – на водіїв, які позбавленні судом права керувати.

Також поліцейські вилучили 132 незареєстровані двоколісні транспортні засоби.

Крім того, було виявлено 100 водіїв, які керували транспортним засобом без мотошолому.

Загалом, від початку року на автодорогах Львова та області сталося 128 дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв двоколісних транспортних засобів, з них з потерпілими – 94. У цих дорожньо-транспортних пригодах загинуло 12 та травмувалось 107 осіб.

Поліцейські закликають водіїв мотоциклів, моторолерів, скутерів, велосипедів та самокатів ретельно виконувати вимоги Правил дорожнього руху – не перевищуйте дозволеної швидкості, не здійснюйте ризикованих маневрів, використовуйте мотошоломи, а також не кермуйте у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть своє життя та здоров'я!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ