Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Організаторам п'яних вечірок оголосили про підозру – поліція

До 7 років в’язниці можуть отримати організатори п’яних вечірок у столиці, які знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу.

Фото: Національна поліція України

Про це написав начальник головного управління Нацполіції Київщини Андрій Небитов.

За даними слідства, підозрювані орендували квартиру у столиці, куди запрошували дівчат, розпивали з ними спиртні напої, доводячи їх до безсвідомого стану. Надалі, користуючись безпорадним станом жінок, вони здійснювали вульгарні дії, а також імітацію статевих актів, при цьому знімали все це на власні мобільні телефони. 

Правоохоронці Київської обласної прокуратури встановили, що організаторами огидних розваг та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які й поширювали порно в телеграм-каналі та інстаграмі. 

Фото: Національна поліція України

Повідомляється, 1 лютого слідчі поліції Київщини разом з оперативниками кримінальної поліції НПУ та прокурорами столичної області провели обшуки за місцем мешкання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області. 

За результатами обшуків за місцем проживання підозрюваних було виявлено та вилучено мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інші докази, що свідчать про їх протиправну діяльність.

"Двох організаторів безчинства затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Обом оголошено про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. За скоєне зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі", – заявив Небитов. 

Фото: Національна поліція України

Також вказані особи перевіряються щодо причетності до шахрайських дій під час збору добровільних внесків на потреби ЗСУ.

Слідчі й прокурори Київської області звернуться до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Подальшу ж долю зловмисників вирішить суд.

Нагадаємо, 31 січня засновниця «Дикого театру» та ведуча «Телебачення Торонто» Ярослава Кравченко поширила інформацію про компанію хлопців, які запрошують на "п'яні вечірки" дівчат, а потім кривдять та знущаються з них. Після цього справа набула розголосу. 

Поліція Києва обшукує організаторів вечірок, на яких, ймовірно, гвалтували дівчат

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ