Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Організаторів нелегального переправлення через кордон затримали на Львівщині

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, правоохоронці Львівщини встановили організатора нелегального перетину кордону для трьох іноземців.

Відкрито кримінальне провадження, вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу

Працівники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми поліції Львівщини спільно з працівниками Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, встановили особу чоловіка, причетного до незаконного переправлення через державний кордон України трьох іноземців. Ним виявився 48-річний громадянин Туреччини. За свої послуги зловмисник отримав від нелегальних мігрантів від 5000 до 7000 євро.

За цим фактом слідчі Жовківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з подальшим позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Окрім того, трьох громадян Туреччини, віком 24 - 31 років, притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) КУпАП та прийнято рішення про їх примусове повернення в країну походження. Санкція статті передбачає накладення штрафу від п’ятисот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ