Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Палац Хоткевича проведе четверту Вільну музичну сцену

20 грудня о 18:00 в Палаці Хоткевича (вул. Кушевича, 1) відбудеться четверта Вільна музична сцена. Запрошені гості — Ipatova та дует «Рататуй».

Вільна музична сцена — це соціально-мистецький проєкт, де всі охочі можуть виступити з напрацьованим матеріалом. Учасники вільної сцени мають нагоду проявити себе, показати свої напрацювання та ближче познайомитись з іншими артистами та запрошеними гостями.

Цього разу запрошеними гостями є:

Співачка Ipatova — проєкт створений піаністкою, яка мріяла співати. Вишукане поєднання фортепіано і вокалу, глибокі сюжети, терапевтичні пісні, від живого виконання яких захоплює дух. Перша пісня написана у березні 2022, після переїзду до Львова, у домі, в який згодом потрапила ракета.

Дует «Рататуй» ((Ipatova та RA ketta) — це суміш співу, репу та фортепіано; соціальна сатира, музична комедія у формі скетчів. Дует сформувався на початку 2023 під час блекауту, хоча перші спільні намітки створювалися ще в Харкові, до лютого 2022. Роман — ідейний натхненник, співак та автор текстів, Альона — композиторка та піаністка.

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією.

Зверніть увагу, що є дві окремі реєстраційні форми:



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/culture/299614-palats-khotkevycha-provede-chetvertu-vilnu-muzychnu-stsenu

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ