Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Патрульний у Києві викрав з автівки 17 тис. доларів під час оформлення ДТП

Патрульний у Києві викрав з автівки 17 тис. доларів під час оформлення ДТП. У ході спільної операції прокуратури міста Києва та Управління внутрішньої безпеки його було викрито. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Встановлено, що в ніч на 13 березня під час оформлення ДТП командир роти одного з батальйонів Управління патрульної поліції у м. Києві проводив огляд автомобіля, який потрапив у аварію. Скориставшись безпорадним станом водія, правоохоронець викрав кошти, які знаходилися у салоні цієї автівки.

У подальшому половину цих коштів поліцейський привласнив, іншу - роздав своїм підлеглим, один з яких й повідомив про вказані протиправні дії до правоохоронних органів.

За цим фактом прокуратура розпочала кримінальне провадження за ст. 364 та 185 КК України.

 У ході досудового розслідування працівниками прокуратури міста Києва та УВБ в м. Києві ДВБ НП України проведено обшуки  за місцем проживання співробітників патрульної служби, під час яких вилучено більшу частину викрадених коштів.

Поміж іншого, у одного із патрульних також вилучили близько 900 набоїв різного калібру та холодну зброю.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне дослідження усіх обставин цієї події.
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ