Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Павло Коростильов отримав відзнаку кращого спортсмена Львівщини у березні

Львів’янин Павло Коростильов отримав відзнаку кращого спортсмена Львівщини у березні.

Сьогодні, 7 травня, львівського кульовика, а також його батька та тренера Сергія Коростильова вітали чиновники та спортивні функціонери.

Нагадаємо, це почесне звання Павло Коростильов здобув завдяки успішному виступі на чемпіонаті Європи з кульової стрільби у хорватському Осієку, де у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет) виборов 1 особисте та 2 командне місце.

Окрім Павла Коростильова, нагороди повинні були отримати борчині Оксана Лівач та Алла Черкасова, однак через відсутність дівчат, а також їх тренерів нагородження найркащих спортсменок Львівщини у квітні перенесли.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи-2019 з боротьби, який відбувся в румунському Бухаресті впродовж 8-14 квітня, 21-річна Оксана Лівач здобула для України перше золото, виступаючи у вазі до 50 кг. А на початку березня Оксана стала ще й чемпіонкою Європи серед жінок до 23 років.

29-річна Алла Черкасова здобула золото борцівського Євро у ваговій категорії до 68 кг.  До слова, у 2018 році Алла стала чемпіонкою світу, а у 2019 виборола й перше у своїй кар’єрі золото чемпіонату Європи серед жінок.

Додамо, що жіноча збірна України з вільної боротьби на цьому чемпіонаті Європи посіла перше місце в командному заліку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ