Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Павло Лучків займатиметься розвитком ветеранського спорту на Львівщині

До команди Львівського обласного центру спорту людей з інвалідністю «Інваспорт» приєднався ветеран, володар золотої медалі міжнародних «Ігор Нескорених» Павло Лучків. Про це розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.
Павло Лучків

«Ключовий принцип, який ми втілюємо у проєкті «Ліга Нескорених» — це рівний рівному. Дуже важливо, щоб ініціативи з розвитку ветеранського спорту не лише йшли від нас, а й підтримувались та розвивались ті ідеї, які є в самих військових та ветеранів. Одне з ключових завдань Павла — бути ефективним комунікатором між нашим управлінням та підпорядкованими установами та ветеранським середовищем», — зазначає Роман Хімʼяк.

Павло Лучків – ветеран Збройних сил України. Воював у лавах 24-тої окремої механізованої бригади. 15 січня 2015 року отримав осколкове поранення лівого передпліччя у селі Кримське Луганської області.

Цьогоріч він виборов золоту нагороду на міжнародних «Іграх Нескорених» у Дюссельдорфі зі стрільби з лука. Павло також представляв нашу країну у баскетболі на візках та настільному тенісі.

Нагадаємо, «Ліга Нескорених» — проєкт спортивних можливостей для військових та ветеранів від управління молоді та спорту Львівської ОВА. На вихідних у Стрийському парку у Львові у межах програми відбувся благодійний забіг «Спорт об’єднує», на якому збирали кошти для реабілітаційного центру «NextStep Ukraine».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ