Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Перестрілка у Полтаві: 1 загиблий, багато травмованих, поранена дитина

У четвер ввечері, 10 серпня, у Полтаві на центральному пляжі сталася стрілянина. Внаслідок стрілянини багато травмованих, важкі поранення отримали чоловік і дитина. Згодом один із поранених помер. Дитина у реанімації, - ТСН.

Постраждалі - батько і син Олександр і Роман Марченко. Роман орендував ділянку на пляжі. До нього підійшов чоловік з іншої частини пляжу, між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. Після бійки чоловік пішов і повернувся з озброєною підмогою.

Очевидці розповіли, що під час конфлікту власник магазину Марченко вистрілив з дробовика в груди чоловікові, який від отриманих ран помер. Дріб потрапила в дитину, вона вижила. Інша сторона конфлікту відкрила вогонь з травматичних пістолетів. Один з учасників перестрілки втік на автомобілі ВАЗ-2108.

"Ми відпочивали у кафе на пірсі, поруч гуляла компанія з дітьми, раптом у кафе забігають люди, кричать, що на пляжі "жорстке місиво". Люди покидали все, кинулись на пляж, бачимо: б'ються "стінка на стінку". Потім я почула постріл. Одного чоловіка тяжко поранено, кількох людей поранено картеччю, серед постраждалих – дитина. Її батьки, не чекаючи приїзду швидкої допомоги, повезли до лікарні. Зараз на пляжі перебуває весь Подільський райвідділ поліції з керівником, патрульні, 2 реанімобілі. Людей опитують, збирають свідчення, одного чоловіка затримали", - розповіла очевидець подій.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ