Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Перший театр запрошує на прем’єру документальної вистави про матерів Азову

Завтра, 10 липня, о 18:30 у Перший театр відбудеться прем’єра документальної вистави родин захисників Маріуполя у Львові «Матері Азову. Діалоги сам з собою», присвячену 10-й річниці створення полку «Азов» та 2 річниці виходу оборонців з території металургійного комбінату «Азовсталь». Про це повідомляє ЛМР.

Вистава була створена Першим театром спільно з Асоціацією родин захисників Маріуполя. «Матері Азову. Діалоги сам з собою» – це документальна вистава, побудована на основі реальних історій матерів і дружин азовців. В постановці беруть участь жінки, які власне і є учасницями цих історій. Вистава має на меті показати, як матері залишаються наодинці зі своїми думками і переживаннями за найріднішими і накочуються думки. Наскрізною темою проєкту є символізм чекання зустрічі зі захисниками.

«Коли ти залишаєшся на самоті, ти починаєш розмовляти з тишею. Твої думки, твої мрії, твої спогади і голос найріднішої Людини у світі. Голос, який ти так мрієш почути…», – описує виставу Ірина Артим’як.

Прем’єра відбудеться 10 липня о 18:30. Вхід – вільний, донат вітається.

Жанр: документальна вистава

Віковий ценз: 18+

Тривалість: 1 година

Автор ідеї – Ірина Артим’як

Постановочна група: Ірина Артим’як, Ігор Білиць, заслужений діяч мистецтв України Мар’ян Савіцький, Ася Кравчук, Катерина Віктюк.

Матері Азову: Сєвіндж Меджидова, Наталя Задорожна, Леся Гула, Наталя Харів, Марія Михайлишин, Надія Хай, Ірина Новосядло, Вікторія Березанська, Олена Купріян.

Хлопці: Юрій Кінаш, Марʼян Дмитраш, Олександр Лозинський, Володимир Іванишин, Ярослав Андрейко, Андрій Селецький.

Джереґеля: Анастасія-Марія Хавунка, Катерина Мусієнко, Ірина Занік, Надія Лисак, Інна Кулеба.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ