Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під час конфлікту у Львові зловмисник вдарив ножем у живіт чоловіка

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до ножового поранення львів’янина. Про це повідомили 12 травня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Потерпілий перебуває в реанімації. Його кривднику за скоєне загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

11 травня близько 22.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про пацієнта, госпіталізованого в одну з львівських лікарень з ножовим пораненням в ділянці живота.

До розкриття злочину були залучені слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції та інших служб відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини. 

Правоохоронці встановили особу пораненого – 34-річного львів’янина. Також встановлено, що удару ножем йому завдав його знайомий, житель Львова віком 35 років, під час конфлікту.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ