Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під час пожежі на Львівщині чоловік отримав опіки ІІІ ступеня

Опіки 85% поверхні тіла отримав мешканець Львівщини під час пожежі у будинку своєї матері. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Вчора, 13 червня о 16:15 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в селі Муроване Пустомитівського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому черепицею.

До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львів, які оперативно прибули до місця виклику. На момент прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу до місця події, всі кімнати житлового будинку були охоплені вогнем.

Син власниці житлового будинку перебував на вулиці під вікнами житлового будинку з ознаками опіків тіла. Рятувальники передали потерпілого медикам та оперативно приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі.

О 16:42 пожежу вдалось локалізувати, та о 16:48 повністю ліквідувати.

Внаслідок пожежі постраждалий, чоловік 1969 року народження, (син власниці будинку) отримав опіки ІІІ ступеня важкості (85 % тіла) та у важкому стані госпіталізований у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м., 3 металопластикових вікна, дерев’яні двері та пошкоджено металопластикове вікно. пошкоджено 1 металопластикове вікно та стіна на площі 4 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 17 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ