Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під час пожежі у квартирі одна людина загинула та одна постраждала

11 жовтня о 21:33 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Івана Виговського, 26, що у Подільському районі столиці.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС України, до місця виклику негайно було направлено вогнеборців із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Під час прибуття рятувальників, з вікна, з якого виривалось відкрите полум’я, вистрибнула жінка. Внаслідок падіння, вона отримала травми несумісні з життям. Жінка 1990 року народження загинула.

Під час проведення розвідки, бійці встановили, що загоряння сталося в одній із квартир на 7 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнеборці негайно приступили до гасіння пожежі, але ліквідація значно ускладнювалась щільним захаращенням квартири сміттям та іншими легкозаймистими речами. Також, густе засадження дерев та лінії електропередач унеможливлювали встановлення автодрабини на під’їздах до будинку, аби пришвидшити ліквідацію пожежі ззовні через вікна квартири.

О 22:25 займання було локалізовано на площі 40 кв. м та о 22:53 — ліквідовано.

Згодом було встановлено, що до прибуття рятувальників ще одна жінка, 1962 року народження, пролізла через захаращені двері та покинула помешкання самостійно до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Вона звернулася за допомогою до лікарів. З попереднім діагнозом: опіки верхніх дихальних шляхів, її було госпіталізовано до медичного закладу.

На місці було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Обставини трагічного випадку та причину виникнення пожежі встановлюються правоохоронцями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ