Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під час вибуху на фестивалі їжі у Німеччині загинула людина

Повідомляється про одного загиблого та понад 10-х постраждалих на фестивалі їжі у Фройденберґу. Кількох осіб із серйозними травмами терміново доправили до лікарень.
Вибух на фестивалі їжі на заході Німеччини

Щонайменше 14 осіб зазнали ушкоджень у неділю, 8 вересня, коли на вуличному фестивалі їжі у невеликому німецькому місті Фройденберґ вибухнула плита, на якій смажилася картопля. Про інцидент повідомив місцевий мовник WDR, - передає DW.

Загалом на фестивалі вуличної їжі у місті, що розташоване неподалік Кельна, перебувало 150 відвідувачів. Травми шістьох осіб віком від 31 до 75 років становлять загрозу життю. Постраждалих гелікоптером доправили до госпіталів у найближчих містах Кельні, Дортмунді і Бохумі.У понеділок, 9 вересня, у німецькій поліції повідомили, що одна з постраждалих - 67-річна жінка - від отриманих травм померла в лікарні. 

Точна причина інциденту невідома і наразі встановлюється. Поки що поліцейські виключають виток газу як причину вибуху. Висловлюються припущення, що вибух став наслідком короткого замикання у електроприладі через дощ.

Нагадаємо, Японію накрив тайфун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ