Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під час земляних робіт у Львові виявили гранату Ф-1

У Львові під час земляних робіт натрапили на застарілий боєприпас. Про це повідомили 14 серпня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ДСНС

13 серпня о 14:52 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Личаківській, 107 під час проведення земляних робіт виявлено предмет ззовні схожий на застарілий боєприпас.

На місце події було направлено оперативну групу, працівники якої ідентифікували небезпечну знахідку, як гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

Цього ж дня о 21: 00 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено встановленим порядком.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, не зважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером "101".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ