Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під Києвом невідомі вкрали у інкасаторів 1,8 млн грн, є постраждалі

Злочинці, які напали на інкасаторський автомобіль ПриватБанку в Ірпені Київської області, викрали 1,8 млн грн в спеціальних касетах, водій отримав тілесні ушкодження. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення банку.

"Як повідомили в службі безпеки банку, сьогодні вранці під час планової інкасації банківського відділення на інкасаторський автомобіль ПриватБанку було скоєно напад групою невідомих злочинців. Збивши водія-інкасатора викраденим автомобілем і заблокувавши виїзд інкасаторського авто, погрожуючи застосуванням зброї і фізичної сили, грабіжники змогли заволодіти касетами з грошима для банкомату й втекти", - повідомили у банку.

Як зазначається, "водій інкасаторського автомобіля отримав тілесні ушкодження".

"За даними СБ банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 млн грн в спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників уникнути відповідальності", - додали в банку.

Водночас у ГУ НП в області повідомили, що двоє невідомих викрали з інкасаторського авто загалом чотири банкоматні касети з коштами та зникли на чорному джипі. 

Поліцією введено план "Перехоплення". Тривають розшукові заходи. Найближчим часом буде вирішено питання щодо правової кваліфікації події.

ПриватБанк пообіцяв винагороду у 100 тис. грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили напад на інкасаторський автомобіль банку в Ірпені.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ