Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під Києвом виявили незаконний реабілітаційни центр

Про будинок у місті Бровари, де силоміць утримували людей під приводом надання їм лікарської допомоги, стало відомо працівникам поліції від молодого чоловіка, якому вдалося звідти втекти, - відділ комунікації поліції Київської області.

До Броварський відділ поліції звернувся 28-річний житель міста Дніпро ззаявою про те, що місяць тому невідомі люди, застосувавши до ньогофізичну силу, силоміць вивезли його в невідомому напрямку. Засловами чоловіка там його утримували всупереч його волі під приводом отриманнямедичної допомоги від алкогольної залежності.

Встановлено, що «лікарську» практику організував місцевий житель в орендованому будинку, де за визначену платню він надавав свої «медичні» послуги.

На час перевірки поліцейськими у «центрі» знаходилось десятеро пацієнтів, які проходили «лікування» від нарко та алкозалежності.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини та встановлює винних. Оскількижодних документів, які б могли підтвердити законну діяльність цього«лікувального закладу», організатор не надав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ