Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під варту взяли 19-річного водія, який скоїв смертельну ДТП на Дрогобиччині

Правоохоронці взяли під варту 19-річного водія, який 24 серпня скоїв смертельну ДТП у Дрогобицькому районі, внаслідок якої загинули троє осіб, а ще семеро були травмовані.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 24 серпня, близько 23.00, на автодорозі «Борислав-Самбір-Мостиська-Дрогобич» у селі Попеля Дрогобицького району. Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 19-річний мешканець Борислава, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з «Фольксвагеном Гольф» під керуванням 40-річного жителя того ж міста.

Водій «Гольфа» та двоє його пасажирів віком 16 та 20 років від отриманих під час ДТП травм померли на місці події. Ще трьох пасажирів «Гольфа» - жителів району віком від 17 до 19 років - з травмами різної важкості госпіталізували.

Тілесні ушкодження також отримали водій та троє пасажирів «Пасату» віком 18, 19 та 22 роки, усі - мешканці міста Борислав.

Встановлено, що на момент зіткнення водій «Пасата» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, він ніколи не отримував посвідчення на право керування транспортним засобом. Водій був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

24 вересня, після проведення лікування, суд обрав водієві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ