Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підібрав ключі: у Львові на гарячому затримали крадія

Як повідомили 9 липня Гал-інфо у прес-службі Управління поліції охорони у Львівській області, у Львові “на гарячому” затримали крадія.
Фото: поліція охорони Львівській області

07.07.2020 наряд реагування батальйону №1 полку УПО Львівської області у складі старших сержантів поліції Степана Левандовського, Віталія Лазаряка та Богдана Пилявки, отримав сигнал "Тривога" з однієї із квартир міста Львова, яка перебуває під охороною поліції охорони.

На об’єкт негайно прибув наряд реагування. Працівниками поліції були виявлені відкриті двері квартири та невідому особу, що перебувала у ній. Причину перебування у квартирі, як і явне бажання її покинути, невідомий пояснити не зміг та помітно нервував. Як виявилось згодом, непроханий гість потрапив у квартиру шляхом підбору ключів.

Затриманим виявився львів’янин 1985 р.н.

На місце події було викликано слідчо – оперативну групу територіального ВП для проведення слідчих дій. У подальшому правопорушника було доставлено до Личаківського ВП ГУНП у Львівській області.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо Вам, що запорукою міцного сну та збереження майна є сигналізація та працівники поліції охорони, які цілодобово несуть службу та завжди готові прийти на допомогу. Після встановлення новітньої системи технічної охорони власник може отримувати фотофіксацію порушника у зоні дії сигналізації і бути впевненим, що його вже затримано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ