Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрюваний у вбивстві намагався втекти на окуповану територію

Зловмисник, який розшукувався поліцією Запоріжжя за вбивство, приїхав на Донеччину і намагався пішки, в обхід блокпостів, перетнути лінію розмежування, де був затриманий прикордонниками під селищем Тарамчук. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба МВС, передає УНН.

Як розповіли правоохоронці, 9 травня 45-річний мешканець Запорізької області спільно із своєю кумою та знайомим разом вживали алкоголь. Під час побутової сварки чоловік наніс потерпілому чисельні колото-різані рани. На ранок, помітивши, що поранений помер, нападник разом із родичкою втекли. Доїхавши до Харкова, втікачі дізналися, що їх розшукує поліція, тому жінка злякалася та вирішила повернутися додому.

Далі зловмисник поїхав на автобусі до Курахового, а звідти пішки планував потрапити на окуповану територію. Чоловіка затримали прикордонники біля с. Тарамчук та передали поліцейським. Він в обхід блокпостів рухався до Березового. 

Наразі зловмисник знаходиться у Мар’їнському відділенні поліції. Його буде передано правоохоронцям із Запорізької області. Затриманий притягується до відповідальності за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Львові вночі місцевий житель кинувся на автомобіль поліції та пошкодив його.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ