Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрюваний у вбивстві жінки та дитини розповів про свої мотиви

В Одеській області суд взяв під варту без права внесення застави підозрюваного у вбивстві жінки та 2-річної дитини. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Одеської області Інна Верба, передає УНІАН.

Підозрюваний у жорстокому вбивстві в Овідіополі узятий під варту увечері 30 грудня за клопотанням прокуратури.

"В Овідіополі районний суд задовольнив клопотання Іллічівської місцевої прокуратури про обрання підозрюваному у вбивстві дитини і жінки запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - підкреслила Верба.

Вона зазначила, що 30 грудня, завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам, співробітники органів поліції Одеської області викрили та затримали підозрюваного.

Досудове розслідування здійснюється по п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, умисне вбивство малолітньої дитини), ч. 1 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу), ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

"За словами зловмисника, злочин він скоїв з помсти і мав намір залякати всю Одесу", - сказали в главку.

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області 30 грудня був затриманий Дмитро Погорєлов, 1985 року народження, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві жінки та її 2-річної дочки, а також підпалі їхнього будинку в Овідіополі.

В Овідіополі на місці пожежі після гасіння вогню були виявлені обезголовлені тіла.

За неофіційними даними, загибла жінка є родичкою співробітника одного з підрозділів ДФС, і перед вбивством і підпалом її будинку зловмисник підпалив житловий будинок податківця.

Співробітник ДФС і його сім'я в цей час були відсутні. Підозрюваний працював у підприємця - чоловіка вбитої жінки. В Овідіополі оголошено дводенну жалобу.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ