Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Піротехніки Львівщини знищили три боєприпаси

У Львівській області піротехніки ДСНС вилучили та знищили 3 артилерійські снаряди часів Другої світової війни. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ілюстративне: ДСНС

9 жовтня піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 75 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни, який було виявлено в с. Перетоки Сокальського району на присадибній ділянці, під час проведення земляних робіт.

Цього ж дня в сел. Брюховичі Львівської МР під час планового обстеження території було виявлено 2 одиниці 122 мм артилерійських снарядів часів Другої світової війни. Піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпаси вилучено та знищено встановленим порядком.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається з проханням дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки.

Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не торкайтесь небезпечного предмету, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером «101» або «102»!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ