Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Півтори тис. пачок цигарок нелегально їхали у потязі

Вчора, 21 грудня, у пункті пропуску для залізничного сполучення «Мостиська», під час оформлення потягу сполученням Львів-Вроцлав, прикордонники виявили приховані тютюнові вироби, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

У декількох купе, під обшивкою стінок одного вагону, правоохоронці знайшли 1420 пачок цигарок різних марок. Цигарки було вилучено працівниками митниці ДФС України.

Також вчора у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець» прикордонники виявили невідповідність номерів агрегатів пасажирського автобусу, що прямував до Польщі. Під час оформлення рейсового автобусу марки Неоплан української реєстрації, сполученням Івано-Франківськ – Прага правоохоронці провели повну ідентифікацію транспортного засобу. В ході перевірки було виявлено неспівпадіння номера кузова автобусу з номером у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

По даному випадку прикордонники проінформували працівників Національної поліції України та склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ