Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поблизу Буська вантажівка зіткнулась з легковиком: травмовано жінку з дитиною

19 лютого о 18:29 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що поблизу м. Буськ Золочівського району відбулось зіткнення великовантажного автомобіля «Volvo» та легкового автомобіля «Renault Megane».

До місця події було направлено рятувальників м. Буськ та м. Броди, а також оперативну групу Золочівського районного управління, передає ГУ ДСНС у Львівській області. 

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись легковик «Рено Меган», яким керувала 33-річна жителька міста Винники та вантажний автомобіль «Вольво» під керуванням мешканця міста Мукачево, Закарпатської області, віком 34 роки. 

По прибуттю на місце події рятувальників, з'ясувалось, що в автомобілі «Renault Megane» деформованими конструкціями була затиснута водійка. За допомогою гідравлічних інструментів рятувальники деблокували жінку та передали медикам.

Унаслідок зіткнення водійка легковика та її восьмирічна пасажирка отримали тілесні ушкодження та були доставлені у Буську центральну районну лікарню.

З метою запобігання загоряння, рятувальники відключили акумуляторну батарею на транспортному засобі.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 10 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

За фактом слідчі відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ