Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поблизу Ямполя трапилась потрійна ДТП

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
1/2
Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталась 3 червня близько 10.00 на автодорозі "Київ-Чоп" біля села Ямпіль у Пустомитівському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, 58-річний водій автомобіля "MAN", мешканець Жовківського району, не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем "Volkswagen Jetta", який рухався у попутньому напрямку.  Після чого "Volkswagen Jetta", за інерцією, зіткнувся з легковиком "Opel Vivaro", під керуванням 50-річного львів’янина.

Внаслідок ДТП водій "Volkswagen", 75-річний місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактом, слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині автівка влетіла у відбійник: водій помер на місці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ